Сузана Живковић једна од сто награђених радника

Сузана Живковић, дипломирани правник запослена у Центру за социјални рад “Солидарност“ Крагујевац, проглашена је за најбољег радника у оквиру пројекта “Човек године“ који заједнички реализују Министарство за рад, запошљавање и социјална питања и Удружење осигуравача Србије.

Реч је о пројекту који има за циљ да додатно мотивише запослене у обављању послова у свакој од области које су у надлежности овог министарства. Комисија је одабрала сто најистакнутијих, међу којима је и Сузана Живковић. На пословима правника у непосредној социјалној и породично правној заштити, Сузана ради од 1995. године, а актуално је ангажована у Служби за заштиту деце и младих у крагујевачком Центру за социјални рад.

На додели признања уприличеној почетком године у Палати Србије у Београду, министар Зоран Ђорђевић је рекао да су награђени они запослени које су руководиоци предложили и препознали да су заслужни за успех у Министарству. Поред успеха у раду, мерило за опредељивање кандитата за награду је колегијалност, али и начин на који су приступали послу.

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Удружење осигуравача Србије најбоље раднике наградили су новчаним наградама у висини од 10 хиљада динара.